Network Rail en de Department of Transport roepen voor ideeŽn over hoe ze het spoorwegnet kunnen elektrificeren zonder bruggen te slopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een enorme spoorweg elektrificatie programma gaat beginnen in Engeland de komende jaren worden er miljoenen geinvesteerd maar er is een probleempje

In Engeland vinden we veel bruggen en tunnels waar bovenleiding niet zou passen.

Als onderdeel van de elektrificatie programma, FutureRailway,

Is Network Rail en het ministerie van Verkeer van plan een wedstrijd om technologie-enabled oplossingen voor het passeren van de bruiggen en tunnels te ontwikkelen.
De wedstrijd wil oplossingen en ideeŽn op nieuwe werkwijzen verhogen de ruimte onder de brug, terwijl het vermijden reconstructie, het minimaliseren van de kosten van de werkzaamheden en verstoring van de service en onder de brug te benutten.

Een wedstrijd briefing / partnerschap die zal doorgaan op dinsdag 25 februari 2014 worden georganiseerd, waar bieders om meer informatie over de wedstrijd te krijgen en zoeken partners om een consortium te vormen. Om u te registreren voor dit evenement, neem dan contact bridgereconstruction@futurerailway.org

Elke voorgestelde oplossing leverbaar binnen de conventionele brug reconstructie spoorweg bezit tijden. Technieken die volledige brug reconstructie nodig zijn buiten het kader van dit project.

Bovenstaande is een vertaling van de originele pagina die u hier vindt

 

Om terug te keren naar de nieuwsoverzicht pagina klik hier       

Om terug te keren naar ons startmenu  klik hier.