Siemens en Railtech gaan samenwerken

 

De divisie Smart Grid van Siemens Nederland N.V. en handelsorganisatie Railtech B.V. slaan de handen ineen om nog betere service te verlenen aan de railinfra markt.

Deze samenwerking combineert de levering van de hoog kwalitatieve en innovatieve producten van Siemens met de hoogwaardige expertise en diensten van Railtech B.V.

Beide ondernemingen maakten vandaag de samenwerking bekend tijdens de internationale conferentie RailTech 2013 in Amersfoort.
“De markt is continue in beweging, zo ook die van de tractie energievoorziening, aldus Erik van der Heijden, divisiemanager bij de sector Infrastructure & Cities van Siemens Nederland. “Dit vereist dat wij ons de vraag stellen hoe wij nu en in de toekomst, klanten kunnen blijven voorzien van de beste kwaliteit en service.

De samenwerking met Railtech is voor ons daarop het antwoord.”
Siemens en Railtech zijn voor het leveringsgebied bovenleidingsmaterialen een zogenaamde Value Added Reseller (VAR) overeenkomst zijn aangegaan. “Wij zijn er van overtuigd dat wij invulling geven aan de toenemende behoefte aan ontzorging bij de railinfra bedrijven op het gebied van bovenleidingssystemen”, aldus Dick van Harten, directeur van Railtech B.V.
Als producent van deze materialen blijft Siemens, waar het om verbetering van producten en innovaties gaat, aanspreekpunt voor de klanten.

Directe leveringen en service van en voor bovenleidingsmaterialen verlopen voortaan rechtstreeks via Railtech B.V.

Om terug te keren naar de nieuwsoverzicht pagina klik hier       

Om terug te keren naar ons startmenu  klik hier.